![]() |
|
|
|||||||
| Sorularınız ve Cevapları vBadvanced CMPS v 3.x hakkında merak ettiğiniz soruları burada sorabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar burdakilerin aynısını yaptım vbadvance yi entegre ettim
son anasayfa açılıyo ama foruma geçemiyom forum butonna basıyom aynu yer açılıyor isteyenler bi baksın adres...........................(site adresini burada vermeyınız) bi yardım edin |
|
|
||||
|
||||
|
admincp-----> vba CMPS----->edit modules-------> Site Navigation modulunu tıklayın ve aşşagı doru inin orada Misafirler linkleri göremez. [Hemen Kayıt Ol!] ve Misafirler linkleri göremez. [Hemen Kayıt Ol!] linklerini düzenleyın
|
|
|
||||
|
||||
|
ya kardeş ben forum düzeltim ama home page yi düzeltemedim o butona basınca hala
cmps_index.php bu çıkıyo |
|
|
||||
|
||||
|
Eğer portaldaki menüde ise sorunun medusa nın verdiği bilgi işine yarar yada yeni daha görsel bir menü oluşturup kodlardaki link yollarınıda kendin yazacağın için sorunu tamamen çözebilirsin.
Eğer portal harici yani üst menülerdeyse sorunun ilgili kodlar neredeyse (header yada navbar) oradanda düzenleme yapabilirsin.
Pm ile yardım istemeyelim arkadaşlar, biz konular açılsın, sorular sorulsun, cevaplansın ve aynı yerde diğer takılanlar olursa sorununun cevabına ulaşsın forum gelişsin diye uğraşıyoruz halen soru pm leri alıyoruz.Ne şekilde olursa olsun pm ile sorulan soruların hiçbiri artık cevaplanmayacaktır. CafeVizyon.Com
|
|
|
||||
|
||||
|
selam arkadaşlar benim sorumu buraya açmamın sebebi konu açmak için 30 mesajımın olması gerekli imiş şimdiden yöneticilerden buraya yazdığım için özür dilerim sorum şöyle kullandığım sistem vBulletin 3.8.2 v3.x kurulumunu yaparsam çalışırmı ona göre sistemi kuracam daha site açmadım başından ona göre kurayım saygılar...
|
|
|
||||
|
||||
|
merhaba arkadaşlar
kusura bakmayın konu açamadığım için sorumu buraya yazacağım inşallah yardımcı olursunuz Misafirler linkleri göremez. [Hemen Kayıt Ol!] bu adrese girdiğinizde en altta "Nube Etiquetas" baslığı altında etiketler görünüyor bunu kendi siteme nasıl yapabilirim... şimdiden hepinize tşkler... |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Sevgiler...
|
||||
|
||||