![]() |
|
|
|||||||
| vBadvanced Modülleri vBadvanced CMPS v 3.x modüllerini burada bulabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Yapımcı : BlackThorn
Add module (modül ekle) »» Template »» module title (başlık) »» active (aktif): EVET »» Template to Include (şablon) ismi : adv_portal_sonkonular »» Style (Biçim) : Kullandığınız tema »» Template Content (kodlama) : Ekte ki belgenin içindeki kodları komple yapıştırın, tamamdır. NOT: Arkadaşlar bu modül yeni mesajları değil, sadece en son açılan konuları gösterir. Önemli not : Harici Javascript özelliğini açmayı unutmayınız. Bilmiyorsanız, admincp »» vBulletin Seçenekler »» Harici Data Sağlayıcısı »» Harici Javascript Özelliği Açma? : EVET Maksimum Harici Kayıt : 25 (kaç konu çıkmasını istiyorsanız yazın ben 25 yaptım) Ekran görüntüsü :
|
|
|
||||
|
||||
|
bu tarz düşünceler gerçekten güzel tşkler
|
|
|
||||
|
||||
|
Rica ederim ne demek. Zamanla geliştirme yaptıkça, paylaşacağım.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ellerinize sağlık denedim çok hoş oldu fakat Harici Data Sağlayıcısı özelliğini açmak sitede açık yaratmazmı?
|
|
|
||||
|
||||
|
sağ veya sol değilde ortada kullnamk isteyenler için kod şu dekilde olabilir. :
PHP- Kodu:
kolay gelsin.. emeğine sağlık ayrıcada... |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() geç yanıt verdiğim için afedersin. |
|
|
||||
|
||||
|
önemli değil saol yanıt için
|
|
|
||||
|
||||
|
Extra son konular Portala iyi gider, emeğine sağlık.
|
|
|
||||
|
||||
|
Teşekkürler güzel bir geliştirme olmuş. Ellerinize sağlık.
|
||||
|
||||
|
Ellerinize Sağlık Çok Güzel Olmuşta. Keşke Karakter Sayısını Düşürmede Olsaydı Daha Güzel Olurdu Veya Biz Ekliye bilirmiyiz Tarif Etseniz.
|
![]() |
| Yer imleri |
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|