![]() |
|
|
|||||||
| İstek ve Önerileriniz Üyelerimiz öneri, istek ve şikayetlerini bu bölüme açabilir. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
merhabalar vbadvanced-turkey sitesi epey bir süredir destek vermiyor ve yeni modül çalışması yapmıyor bunun nedenini öğrenebilirmiyiz.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sitenin durumu hakkında karar alacağımızı duyurduk ve hala karar alınmadı bu sure içerisinde destek verilmeyecektir.
Yeni modül eklenmiyor konusuna gelince bence siz yeni modül kısmını takip etmiyorsunuz. En Son Eklenen Modüller 1- Misafirler linkleri göremez. [Hemen Kayıt Ol!] 2- Misafirler linkleri göremez. [Hemen Kayıt Ol!] 3- Misafirler linkleri göremez. [Hemen Kayıt Ol!] 4- Misafirler linkleri göremez. [Hemen Kayıt Ol!] 5- Misafirler linkleri göremez. [Hemen Kayıt Ol!] 6- Misafirler linkleri göremez. [Hemen Kayıt Ol!] 7- Misafirler linkleri göremez. [Hemen Kayıt Ol!] 8- Misafirler linkleri göremez. [Hemen Kayıt Ol!] korsanvip gördüğün gibi bi sürü yeni modül eklenmiş |
|
|
||||
|
||||
|
onları gördüm ama yeni olduklarını fark etmedim.ama benim asıl amacım destektir bence destek verilmesi lazım bir çok eksiğimiz oluyor hatalarla karşılaşıyoruz ve bu hataları çözemiyoruz.
|
|
|
||||
|
||||
|
Uzun zamandır vbadvanced kullanıyorsunuz muhtemelen kendinizi bu konuda geliştirmiş olmalısınız. Bence artık destek sırası sizde. Bu güne kadar siz hiç vbadvanced-turkiye.com a destek oldunuzmu veya bu site için bişey yaptınızmı?
|
|
|
||||
|
||||
|
Çoğu kullanıcı vBAdvanced'e yeni geçiyor.Bu siteyi açıyosanız destek vermeniz gerekmez mi ? Işi bilen kullanıcılar zaten ellerinden gelen desteği veriyorlar.
|
![]() |
| Yer imleri |
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|